Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×
+ Trimite și tu
< Alte denunțuri

Bogdanel Nicolau

Cand te duci la prima consultatie la firma de detectivi OMO Confidential, administratorul Bogdanel Nicolau iti face capul mare cu tot felul de minciuni cum ar fi de exemplu ca are aparatura de ultima ora, are detectivii cei mai buni si preturile cele mai mici numai ca sa iti ia banii de geaba fara sa vina cu un rezultat concret. Pentru o luna de filaj mi-a pretins circa 2.800 euro, asigurandu-ma ca o sa aflu adevarul referitor la sotul meu infidel. In realitate n-a descoperit nimic cu toate ca a zis ca l-a supravegheat si 8 ore pe zi inclusiv si noaptea, eu stiind bine ce localuri frecventa cu amanta ar imi trebuiau dovezi. Dupa ce am platit un avans de 800 euro, acesta a zis ca ii trbuie 2-3 zile sa- l fileze pe sotul meu si dupa aceea o sa incheie contractul. Dupa numeroase insistente, Nicolau a incheiat contrctul cu mine in a doua perioada de filaj.
Pozele si filmarle realizate de detectivii lui erau realizate cu telefonul mobil erau de foarte proasta calitate si nu aveau data imprimata pe ele, nestiind cand au fost facute si daca au fost facute in perioada respectiva. Cand i-am cerut explicatii a venit cu scuza ca a avut probleme tehnice cu camera foto digitala si detectivii au filmat cu telefonul mobil. Asa am ajuns la concluzia ca pozele si filmarile respective erau facute in alte intervale de timp decat cele trecute in raport. Pentru ca nu mi-a adus dovezi concludente, Nicolau s-a oferit sa-mi fie martor ocular mincinos contra unui comision de 1.000 euro daca o sa am nevoie in instanta in procesul de divort si sa spuna ca el s-a ocupat de filaj si l-a surprins pe sotul meu in ipostaze indecente cu amanta dar eu am refuzat si i-am spus ca nu mai am incredere in serviciile oferite de el.
Dupa experienta nefricita am apelat la serviciile altei firme de detectivi din Constanta, de care am fost multmita mai ales ca pentru aceleasi servicii am platit doar 1.500 euro. De la firma respectiva, am aflat ca Bogdanel Nicolau asa procedeaza cu toti clienti, acesta fiind fost lucrator TMUCB Midia si politist fiind scos din Politie pentru acte de coruptie si pentru ca obisnuia sa faca sex anal cu alt coleg politist in WC-ul institutiei de unde i s-a tras si porecla de " Bogdanel Sex Anal" siare niste tarife asemanatoare cu cele percepute in occident! Din lipsa de clienti, actionarul principal Daniel Marinescu mai are putin si inchide agentia! Nicolau mai prinde si el cate o lucrare de la fostii tovarasi din politie care il recomanda ca fiind cel mai bun! binenteles contra unor comisioane grase! Ia bani multi pe filaje si nu isi face treaba profesional! Cred ca nu sunt singura patita si ar fi bine sa nu apelati la serviciile firmei OMO Confidential administrata de Bogdanel Nicolau!

Trimis de Catalina


Sprijină și tu această cauză dând share și lăsând un comentariu:

×

DENUNȚ

(imagini, filmări, documente)
... și o să-l ia DNA!