Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×
+ Trimite și tu
< Alte denunțuri

Cristian Sebastian Mihai

Prin finii sai , Eugenia Cristea , Marius Cristea și Andrei Gheorghe, interpusi ca proprietari ai unui imobil pentru care nu pot justifica proveniența banilor ( situat în București, str. Lipscani nr 26 , sector 3) încearcă vânzarea la un pret supraevaluat de 5.200.000 EURO a imobilului către Primăria Municipiului București!!!!
Dacă se verifica Cartea Funciară a Municipiului București o sa se constate că SAGETILE lui Cristi Sebastian Mihai au nenumărate imobile în București deși nu au plătit 1 leu impozit si locuiesc în Calea Rahovei pe strada Mișcă Petre!!!!
Mai mult, Cristi Sebastian Mihai e cunoscut ca fiind nasul lor si , mai mult , finul unei doamne care se chema Marina Meleșcanu pe al sau nume de domnișoară.
De aici si protectia foarte bună de care beneficiază acest grup infracțional organizat care a pus gheara pe o seamă de imobile profitând de poziția de director juridic la RAAPPS a lui CSM sau de fost vicepreș la ANRP

Trimis de Boris Cazacu


Sprijină și tu această cauză dând share și lăsând un comentariu:

×

DENUNȚ

(imagini, filmări, documente)
... și o să-l ia DNA!