Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×
+ Trimite și tu
< Alte denunțuri
PSD

Bogdan Mihai Gangură

În trecut Bogdan Mihai Gangură se ocupa cu “achiziția” de motorină la CFR Marfă unde director era Alexandru Noapteș, după care a fost șeful ASSMB în cadrul Primăriei Municipiului București si a fost demis de primarul general interimar Ștefănel Marin de la conducerea ASSMB pentru abuzurile făcute timp de 3 ani la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Acum a ajuns director la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Publice sector 1 unde are de “rezolvat” un buget de aproape 50 milioane de euro, banii astia sunt doar pentru 2017, si pentru a rezolva cheltuirea rapida a banului public are intalniri secrete cu diversi patroni ca sa puna la punct subcontractarea diverselor “investitii si servicii”.

Bogdan Gangură a fost omul de încredere al lui Sorin Oprescu și, după arestarea primarului, a plecat cu delegație la Primăria Sectorului 1, probabil ca il ajute pe primarul sectorului 1 sa o ia pe drumul lui Oprescu. Mai multe detalii despre Gangura gasiti aici.

Gangură este director la Invatamant Sector 1 doar cu semnatura, sustin sursele noastre, in fapt mana de fier care conduce institutia este Larisa Elena Rosu, sefa de la achizitii. Cum la sectorul 1 este o adevarata clica de cumetrii si nepotisme, sursele nostre sustin ca doamna Rosu este in relatii cu un seful unei alte directii din din Primaria Sectorului 1, Alin Vieru directorul de la ADP sector 1.

Trimis de Rosu Elena Larisa

Atașamente


Sprijină și tu această cauză dând share și lăsând un comentariu:

×

DENUNȚ

(imagini, filmări, documente)
... și o să-l ia DNA!