Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×
+ Trimite și tu
< Alte denunțuri
PSD

Danut Ioan FLEACA

Un director care rezista de 17 ani ca sef al DGASPC si se lauda in anumite cercuri ca il are pe primarul Tudorache la degetul mic, ca are in spate oameni influentii din PSD si nu va pleca de pe post ci il va lasa mostenire.

Om de baza al PNL-istilor si al lui Chiliman si el la randul lui PNL-ist pana in maduva oaselor, Danut Fleaca este una dintre pusculitele de baza ale Partidului National Liberal.

Are contracte cu firme PNL-iste, una dintre acestea fiind firma de paza TIGER SECURITY, de asemeni pentru a mai sifona niste bani a facut contract cu salvarea PULS desi DGASPC sector 1 are 4 salvari noi si moderne la sediul din Caraiman. Nici sediul de la Caraiman nu a fost creat in interesul cetatenillor din sector din contra a fost facut tot pentru PNL-isti lui.

Istoria directorului Fleaca incepe prin 1990 cand, in calitate de parlamentar al Frontului Salvarii Nationale a semnat si publicat un apel în care cere decretarea unei amnistii pentru cei implicaţi în crimele din timpul revoluţiei cu toate ca că una din făgăduielile Frontului Salvării Naţionale fusese tragerea la răspundere a celor care au săvârşit genocidul din decembrie 1989. (consemnat in „Renaşterea Bănăţeană” din 28 iunie 1991).

Ca a incercat sa impinga la semnare o amnistie pentru criminalii de la Revolutia din 1989 nu este singurul lucru din palmares cu care se poate “lauda” Fleaca, a mai girat si mafia casatoriilor dintre cetatenii moldoveni si romani pentru obtinerea rapida a cetateniei. In martie 2012 zece functionari, care primeau mita de la intermediarii care facilitau obtinerea mai repede pentru moldoveni a cetateniei romane, au fost retinuti.In dosar, 36 de persoane au fost cercetate, pentru trafic de influenta, dare de mita, luare de mita, primire de foloase necuvenite, folosire in mod direct si indirect de informatii nedestinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul a unor foloase necuvenite.

Lui Fleaca ii pasa de criminalii de la revolutie dar pe copii din centrele DGASPC sector 1 nu da doi bani. Nepasarea lui Fleaca pentru copii din centrele de copii pe care le pastoreste a fost subiect de presa in 2016 cateva saptamani la rand pentru ca, la centrul Sfantul Nicolae, copii ajung sa fie internati in spital pentru sevraj si in loc să fie trataţi cu calm de educatori, copiii sunt bătuţi şi îndopaţi cu pastile.

Tot in 2016 șapte angajați ai Complexului de Servicii Sociale Sfânta Maria din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 au fost arestati preventiv într-un dosar care vizează infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, abuz în serviciu şi delapidare. În urma acestor acţiuni, Dănuţ Fleacă, directorul acestei instituţii a sustinut că totul reprezintă un abuz grosolan si le-a luat apararea angajatilor.Alte exemple din palmaresul domnului director Fleaca Ioan Danut:

Tine in spate firme de constructii care tot timpul castiga licitatile. (procentul care se intoarce este 15-20% din valoarea contractului conform cutumei stabilite tot de tovarasul director)
Impreuna cu doamna Mihaela Briciu, sef serviciu achizitii publice si avizare contracte, a folosit centrul de DGASPC pentru a “cumpara” in cantitati foarte mari alimente, fructe si legume pentru consumul copiilor din centre. In realitate aceste achizitii s-au facut numai pe hartie si nimic nu a ajuns la copii din centre.
Si-a luat comisioane grase din inchirierea de apartamente pentru tinerii din plasament care au implinit 18 ani, printr-o metoda foarte simpla si comoda. A inchiriat apartamentele cu preturi exorbitante iar comisioanele au fost pe masura. Totul pe banii cetatenilor din Sectorul 1.
A fost acuzat public in repetate randuri ca o parte din banii de pensii ai batranilor din centre ajung la el, dar are grija sa nu se murdareasca personal, colectarea banilor de la amaratii de pensionari o fac sefii caminelor. Chiar si cadourile si alimentele pe care le primesc batranii, de la familii, ajung in pungile angajatilor DGASPC sector 1, cum se vede si in reportajul facut de DIGI 24 in ianuarie 2014
Nu tot ceea ce se intampla in DGASPC sector 1 ajunge in ochii si urechiile presei, dar mica parte care a ajuns nu este de neglijant ci din contra sunt lucruri pentru care oamenii raman fara loc de munca si de cele mai multe cazuri dupa gratii si totusi coducerea Primariei Sectorului 1 nu a luat nicio o masura impotriva directorului Fleaca Ioan Danut, ba din contra el este bine mersi pe post si primeste bani cu nemiluita de la Consiliul Local. Nici macar consilierii USR in frunte cu doamna Clotilde Armand nu s-au sesizat ca domnul Fleaca abuzeaza de functia pe care o detine de atatia ani si nici nu au considerat ca este necesar sa se ia vreo masura in acest sens. Chiar daca domnul Danut Ioan Fleaca uneori nu este implicat direct in toate matrapazlacurile si infractiunile care se comit la DGASPC sector 1, totusi, moral, se face vinovat prin acoperirea si acceptarea angajatilor care fac infracţiuni de abuz în serviciu, delapidare, rele tratamente aplicate minorului, samd.

Denunț anonim


Sprijină și tu această cauză dând share și lăsând un comentariu:

×

DENUNȚ

(imagini, filmări, documente)
... și o să-l ia DNA!