Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.×
+ Trimite și tu
< Alte denunțuri

Chiru Cristian Florin

Sa discutam putin despre un personaj mai putin cunoscut opiniei publice galatene, dar care ilustreaza intr-un mod cum nu se poate mai clar coruptia si actele ilegale desfasurate in cadrul Primariei Galati.
In 2014, Primaria Galati avea sa acorde, fara licitatie, o serie de contracte de lucrari in unitatile de invatamant, prin incredintare directa. Primarul a argumentat ca a procedat asa pentru a sustine si firmele mai mici.
Insa desprea a cui firme e vorba?
O sa ma opresc la una, "Ilcriss Sport srl", care a primit trei contracte în valoare totala de 152.039 lei (fara TVA) pentru „Reparatii tâmplarie si pardoseli Gradinita nr. 1”, „Reparatii Gradinita 23 Tedi si Ciprian Porumbescu” (ambele pe 14 august 2014) si „Reparatii si igienizari Gradinita 1”, pe 20 octombrie 2014.
Aceasta firma se ocupa de „comert cu ridicata” si a avut în 2013 un salariat. Deci nici o legatura cu reparatiile din unitatile de invatamant.
Cine este patronul acestei firme? Chiru Cristian Florin.
Ce legatura exista intre aceasta si Primaria Galati? Simplu.... Domnul Chiru Cristian Florin este Sef compartiment de relatie cu asociatiile de proprietari, clasa 1 grad superior in cadrul Primariei Galati .
Ca multi alti angajati aflati in functii cheie, de sefi, in cadrul Primariei Galati, si domnul Chiru nu are nici un fel de studii superioare in domeniul respectiv, el terminand Constructiile de masini. De altfel, in anul 2008, acesta ocupa functia de Director de Vanzari la Skoda - Ivas Srl Galati.
Desigur, la Primarie salariul e mai mic, dar cati bani se pot scoate din atribuirea unor astfel de contracte fara licitatie. Si, oricum, ca sa ocupi o asemenea functie, concursurile sunt doar de ochii lumii; insa cu bani poti cumpara orice, iar domnul Chiru nu duce lipsa de "lichiditati", fiind posesorul a catorva autoturisme BMW, un mini SUV Suzuki si un apartament intr-un bloc luxos de pe Faleza.
Nu va imaginati ca se omoara prea tare nici cu munca de la Primarie, putand fi vazut mai toata ziua prin oras, pe acasa, pe la restaurantul Continental....

Denunț anonim


Sprijină și tu această cauză dând share și lăsând un comentariu:

×

DENUNȚ

(imagini, filmări, documente)
... și o să-l ia DNA!